Javni poziv za pružaoca usluge izrade štampanih materijala

Udruženje građana MONITOR u sklopu projekta “Učešće građana u kreiranju javnih politika iz oblasti zaštite životne sredine u Novom Pazaru”, koji realizuje uz podršku WWF Adria, sredstvima Evropske unije u sklopu projekta „Akcije Srbije u oblasti zaštite životne sredine, prirode i klime – Bezbedna priroda i klima“ u periodu od marta 2023. do februara 2024. godine, raspisuje javni poziv za pružaoca izrade štampanih materijala.

Odabrani pružalac usluge biće odgovoran neposredno Koordinatoru projekta.

Neophodne kvalifikacije:

Pravo prijave na javni poziv imaju pravna lica ili preduzetnici koji ispunjavaju sledeće uslove.

  • Da su registrovani kod nadležnog organa, odnosno upisani u odgovarajući registar;
  • Da imaju višegodišnje iskustvo u izradi štampanih materijala najmanje 3 godine.

Poželjne kvalifikacije:

  • Da nisu u sistemu PDV-a.

Opis zadataka i poslova:

Pružanje usluge izrade sledećih štampanih materijala:

  • Blokče formata A5 sa štampom 4/0, korice 350 gr kusdruk mat papiru, povez lepljeni ili spiralni u količini od 100 komada po ceni od 234,9924 dinara po komadu bez PDV-a (ukupno 23.499,24 din bez PDV-a);
  • Kartonske fascikle formata A4 karton 350 grama 100 komada po ceni od 234,9924 dinara bez PDV-a (ukupno 23.499,24 din bez PDV-a);
  • Hemijska olovka sa logom PVC 100 komada po ceni od 117,4962 dinara bez PDV-a (ukupno 11.749,62 dinara bez PDV-a).

Uslovi rada, period i tip angažovanja:

Angažman predviđa pružanje usluge izrade štampanih materijala (blokčeta za pisanje 100 komada, kartonske fascikle 100 komada i PVC hemijske olovke sa logom 100 komada, do 15. oktobra. Odabrani pružalac usluge će biti plaćen na osnovu izdate fakture/računa u iznosu od 58.748,10 dinara bez PDV-a.

Način, rok i uslovi plaćanja kao i druge okolnosti od kojih zavisi prihvatljivost ponude

Rok izvršenja usluge: od 16.10.2023 do 22.10.2023, godine;

Način plaćanja: virmanski, na račun ponuđača, po izvršenoj usluzi;

Rok i uslovi plaćanja: u roku koji nije kraći od 15 kalendarskih dana ni duži od 45 kalendarskih dana o prijema ispravne fakture.

Rok važenja ponude: 30 (trideset) kalendarskih dana od dana otvaranja ponude.

U slučaju isteka roka važenaj ponude, naručilac je dužan da, u pisanom obliku, zatraži od ponuđača produženje roka važenja ponude. Ponuđač koji prihvati zahtev za produženje roka važenja ponude ne može menjati ponudu.

Vrsta kriterijuma za dodelu ugovora, elementi kriterijuma na osnovu kojih se dodeljuje ugovor i metodologija za dodelu pondera za svaki element kriterijuma

Izbor najpovoljnije ponude će se izvršiti prema sledećeim kriterijumima: iskustvo u poslovanju (maksimalno 30 bodova za ponuđača sa najnižom ponuđenom cenom rok izrade i isporuke (maksimalno 40 bodova najpovoljniji (najkraći) rok izrade, rok plaćanja (maksimalno 30 bodova najpovoljniji (najduži) rok plaćanja);

Ukoliko dve ili više ponuda budu imale istu najnižu ponuđenu cenu, kao najpovoljnija biće izabrana ponuda onog ponuđača koji je ponudio kvaliteniju štampu, odnosno marerijale za štampanje.

Način prijave: 

Zainteresovani kandidati/kinje se prijavljuju slanjem:

  1. Kopije rešenja o registraciji kod Agencije za privredne registre;
  2. predračuna (ponude), koja treba da sadrži stavke štampanog materijala prema količini i cenama definisanim ovim pozivom, rok za izradu materijala i rok isporuke, kao i rok plaćanja usluga.

Kopiju rešenja o registraciji i predračun (ponudu) potrebno je poslati na email adresu info@monitor.org.rs, sa naznakom: Prijava za uslugu pružaoca usluga izrade štampanog materijala, do 15. septembra u 23.59 časova.

Neblagovremene ponude neće biti uzete u razmatranje prilikom selekcije.  

Komunikacija sa ugovaračem:

Sve informacije u vezi sa ovim javnim pozivom, zahtevi za pojašnjenje i druge informacije, zainteresovani ponuđači mogu dobiti isključivo pismenim putem, preko emaila info@monitor.org.rs sa naslovom maila: Upit u vezi javnog poziva. Upiti se mogu slati do 10. septembra 2023. do 20:00h. Odgovori na sva pitanja pristigla do roka za upite će se dostaviti najkasnije do 12. septembra 2023. do 16:00h.

Rezultati selekcije očekuju se do 20. septembra 2023., kada će biti doneta odluka o odabiru pružaoca usluge.